Ajax Vrouwen spelen gelijk tegen RB Leipzig in oefenduel

Rbleipzigajaxvrouwen1920

De Ajax Vrouwen hebben zondagmiddag gelijkgespeeld tegen RB Leizpig. Het oefenduel dat plaatsvond in de Edimedien Arena in het Duitse Bielefeld eindigde in 1-1. Voor Ajax scoorde Lotte Keukelaar.

• #AjaxVrouwen

De Ajax Vrouwen domineerden in de eerste helft. Hoewel de ploeg van Hesterine de Reus mogelijkheden kreeg om een doelpunt te maken, werd voor rust niet gescoord. Keukelaar brak de ban in de 70e minuut. Zij was het eindstation van een geslaagde counter. De Duitse tegenstander maakte zeven minuten later gelijk vanaf de strafschopstip. Daar bleef het bij.

Aanstaande woensdag vertrekken de Ajax Vrouwen naar Madrid voor een trainingskamp. Daar spelen ze zaterdag om 10:30 uur een oefenwedstrijd tegen Atlético Madrid, waarmee ze hun voorbereidingscampagne afsluiten. Een week later, op zaterdag 31 augustus, wacht FC Twente in de strijd om de Supercup.