Lindhout fluit Ajax – FC Groningen

Lindhout 1280 Header Copyright Proshots 2796270

De KNVB heeft Allard Lindhout aangesteld als leidsman voor de wedstrijd tussen Ajax en FC Groningen. De ontmoeting in de Johan Cruijff ArenA staat gepland voor zondagmiddag en begint om 16:45 uur.

• #AJAGRO

Lindhout krijgt in Amsterdam assistentie van grensrechters Rogier Honig en Dyon Fikkert. Erwin Blank vervult de rol van vierde official. De VAR aankomend weekend, is Danny Makkelie.

Pasveerstill1920

Pasveer ziet strijd bij Ajax: 'Gevochten als leeuwen'

Remko Pasveer had na afloop van Slavia Praag - Ajax (1-1) een compliment over voor de ploeg. Na een goede eerste helft kwam Ajax na de thee wel onder druk te staan. Maar ook na een Tsjechische tegengoal en een rode kaart voor Youri Baas capituleerde Ajax niet. "We hebben gevochten als leeuwen. Het werd een voetbalgevecht aan het einde."