Uitblinker Ünüvar: 'We hebben de wedstrijd goed afgesloten'

Emre Ünüvar blonk zaterdagmiddag uit bij Ajax O19. De zestienjarige spits scoorde maar liefst vier keer in de 7-1-bekerzege op VVV-Venlo O19. "De derde vond ik het mooist, want daar hadden we op getraind."

• #AjaxO19
  • #Ünüvar

Met de 7-1-overwinning beleeft Ajax O19 dus een kick-start van het seizoen. Al startte het team volgens Ünüvar niet eens geweldig aan de wedstrijd. "Het begon wat stroefjes. Het baltempo was te laag. Maar in de tweede helft hebben we het goed opgepakt."

Waar de wat moeizame start aan lag, was gissen. "We waren goed voorbereid, dat was het niet. Het was misschien een beetje inkomen. We hebben ook drie goede oefenwedstrijden gespeeld."

Nieuwe energie
Na een 1-0-ruststand kwam Ajax O19 in de tweede helft volledig los, onder andere via Ünüvar die in totaal dus vier keer scoorde en mede daarmee de eindstand bepaalde op 7-1. "We hebben een frisse start gemaakt onder de nieuwe trainer (Willem Weijs, red.). Er is een nieuwe energie. Iedereen heeft er zin in."